DM for kranførere 2013

Dansk Kran Forening er sponsor for DM for kranførere 2013.

Prøverne som indgår i konkurrencen vil blive tilrettelagt af EUC Lillebælt som også vil være ansvarlige for bedømmelsen af de kæmpende kranførere.

Konkurrencen skal afholdes for lastbilkraner større end 25 tsm så deltagerne skal kunne dokumentere at de har et gyldigt E certifikat.

Første del af mesterskabet afholdes på Transportmesserne i Herning og i Fredericia 5.- 6.- 7. april hvor man finder frem til 8 finaledeltagere.

Selve finalen afholdes den 08. juni. Tidspunkt og sted er endnu ikke fastlagt.

Vi vil løbende informere om konkurrencens indhold; men man kan allerede nu tilmelde sig.

Send blot en tilmelding på “info@kranforening.dk”

og opgive navne på deltagere, firma navn og om I ønsker at deltage i prøverne i Herning eller i Fredericia.

Velkommen til Dansk Kran Forening @ Dansk Kran Forening © Alle rettigheder forbeholdes.2023