Få styr på brandslukningsmateriel

Det er vigtigt, at brandslukningsmateriellet altid er funktionsklart, hvis uheldet er ude, og der opstår en brand.

Lovgivningen kræver, at udstyret gennemgås hvert år, og det vil ITD gerne hjælpe dig med.

ITD tilbyder at føre tilsyn med/serviceeftersyn af …

• Ildslukkere
• CO2-slukkere
• Vandslukkere

ITD udfører tilsyn/serviceeftersyn på din adresse, men er dine lastbilerne på farten, kan vi også foretage tilsyn/serviceeftersyn på vores adresse i Padborg. Det lovpligtige årlige tilsyn med/serviceeftersyn af brandslukningsmateriel og stiger er gratis (op til 24 enheder) for ITD-medlemmer. Ved over 24 enheder – indhent venligst tilbud hos ITD.

Værd at vide

Ildslukkere skal trykprøves hvert 5. år, men det er dyrt, og derfor forudsætter ITD, at ildslukkerene i stedet erstattes med nye fra ITD Netshop, hvis det er os, der skal stå for servicen.

CO2-slukkere skal trykprøves hvert 10. år. Her tilbyder vi ombytning, som foretages af ITD’s eksterne samarbejdspartner LOTEK for 695 kroner

Velkommen til Dansk Kran Forening @ Dansk Kran Forening © Alle rettigheder forbeholdes.2019