Generalforsamlingen i Dansk Kran Forening

Generalforsamlingen i Dansk Kran Forening

Dansk Kran Forening afholder den årlige generalforsamling fredag den 31. januar.

På generalforsamlingen vil foreningens formand Fin Vandborg, BMS fortælle om status på nogle af de sager foreningen har beskæftiget sig med i 2019 ligesom der vil blive præsenteret et program for 2020.

Studieture til Løftegrejsfabrik og Megakranfabrik.

Der er to studieture på programmet i 2020. Den ene er en tur til Liebherr fabrikken i Rostock. Det er den fabrik som i oktober sidste år leverede megakranen LHM 800 med en løftekapacitet på 308 tons og en løftehøjde på knap 100 meter til Lindø Port of Odense

Den anden studietur går til Sverige hvor vi bl.a. skal besøge Løftegrejsvirksomheden Gunnebo.

Fremtidens drivmidler i kranbiler.

Generalforsamlingen slutter med et indlæg af Carsten Jensen, som er maskiningeniør og produktchef i Volvo. Carsten vil fortælle om fremtidens drivmidler i lastbiler og i kranbiler og om status på de nye synsregler.

Generalforsamlingen afholdes fredag den 31. januar kl. 13:00 på Fjeldsted Skov Kro, Store Landevej 92, Ejby.  Der vil være frokost kl. 11.30 inden selve generalforsamlingen.

Du kan se hele programmet og tilmelde dig her:

www.dkf-event.dk

Offentliggjort i: Medlemsnyhed

Velkommen til Dansk Kran Forening @ Dansk Kran Forening © Alle rettigheder forbeholdes.2020