Kranforeningen planlægge ny Sikkerhedskonference

Kranforeningen planlægge ny Sikkerhedskonference

Dansk Kran Forening er i fuld gang med planlægningen af næste Sikkerhedskonference. Den vil blive afholdt 06.-07. september 2019 på Hotel Nyborg Strand.

Hovedtemaerne på Sikkerhedskonferencen vil være arbejde i højden med faldsikring og ikke mindst den vigtige, men ofte oversete, nødplan som er et krav – og nødvendighed – for at undgå de skader som medarbejderen kan komme ud for i forbindelse med uheld.

Ud over nødplanen vil der blive fokuseret på en af tidens tunge emner – digitalisering. For svag digitalisering giver højere lønudgifter, siges der, og her vil der blive vist eksempler på digitale løsninger af udlejningsprocessen og administration af løftegrejet.

Endelig vil der blive informeret om begrebet “appointed persons” som er ved at blive et krav for at få adgang til mange store byggepladser samt lidt om de mange uddannelser man støder på i brancen når der skal arbejdes i højden, på banen, på vejen, på raffinaderiet osv…

Sikkerhedskonferencen sluttes af med et kreativt underholdende indslag på højt internationalt niveau samt en middag.

Der vil være mulig for overnatning på Hotel Nyborg Strand og afgang efter morgenmaden lørdag den 07. september.

Der vil blive informeret meget mere om arrangementet fra juni måned, og sendt invitationer ud til alle medlemmer af foreningen, men man kan da godt allerede nu sættet kryds i kalenderen 06. september 2019.

Offentliggjort i: Medlemsnyhed

Velkommen til Dansk Kran Forening @ Dansk Kran Forening © Alle rettigheder forbeholdes.2019