Temadag om ny kranføreruddannelse og internationalt krancertifikat
6 sep

Temadag om ny kranføreruddannelse og internationalt krancertifikat

Fredag den 27. oktober på Køge Handelsskole med start kl.: 10:00

 

Kranforeningens næste temadag omhandler alt om den nye kranføreruddannelse som er lige på trapperne. Den grundlæggende ide er at få reduceret de mange nuværende certifikater således at der i fremtiden kun vil være 5. Grundmodulet er et Kranbasis certifikat som så overbygges med specialer. Men ikke alt er helt på plads endnu – og der er både fordele og ulemper som vil blive gennemgået og diskuteret.

Så præsenteret vi et oplæg fra ESTA til et internationalt krancertifikat gældende i hele EU. Sådan et certifikat vil gøre det meget nemmere at arbejde på tværs af grænserne, gøre det nemmere at rekruttere kranførere og frem for alt – øge sikkerheden med kranarbejdet. Men vil det overhovedet være muligt at gennemføre dette ambitiøse projekt?

Temadagen afsluttes med en guidet rundtur til Køge områdets mange store byggeprojektet. ”Køge Kommune står i disse år foran en kæmpe udvikling, som vil være med til at skabe vækst – og velfærd i hele lokalområdet” Sådan skriver man i Køge om virkningen af de mange store projekter der er i gang lige nu. På temadagen her kan du både se og høre om hvor meget der er om snakken.

 

Du kan se hele programmet og tilmelde dig her :  www.dkf-event.dk

Offentliggjort i: Medlemsnyhed

Kommentarer (Én kommentar )

  1. Carsten Møller Sørensen - 7. september 2017 - 11:05 #

    Det bliver spændende, ser frem til at møde alle til en god dag i Køge-området

Velkommen til Dansk Kran Forening @ Dansk Kran Forening © Alle rettigheder forbeholdes.2024

Powered by Templatation