Uddannelsestilbud - Fyns Kran Udstyr

Viden øger sikkerheden
Fyns Kran Udstyr er Danmarks førende inden for løftegrej og løfteudstyr, stålwirer, taljer, kraner og beslægtet udstyr til industri, marine og offshore, hvorfor sikkerhed har førsteprioritet i alle organisationens aktiviteter, og derfor afholder Fyns Kran Udstyr også kurser i korrekt og sikker anvendelse af løfteudstyr.

Viden er et vigtigt element, når det handler om sikkerhed, og derfor har Fyns Kran Udstyr stor fokus på at formidle viden omkring korrekt og sikkert brug af løfteudstyr.

Kurserne fra Fyns Kran Udstyr er målrettet alle professionelle brugere af løftegrej, anhugningsmidler samt fiber- og stålwirer inden for entreprenørbranchen, industrien og transportsektoren. Herunder arbejdsledere, sikkerhedsfolk og -koordinatorer, kranførere og anhuggere samt værksteds- og havnearbjedere.; kort sagt alle, der i dagligdagen arbejder med løftegrej.

Alle typer kurser fra Fyns Kran Udstyr kan afholdes ude i firmaerne hos hos kursusdeltagerne, eller det kan afholdes i én af Fyns Kran Udstyrs afdelinger i enten Odense, København, Aalborg eller i Esbjerg.


HUSK: Vi har også gratis webinarer om sikkert brug af løftegrej

Det eneste det kræver er et login til vores hjemmeside fyns-kran.dk, så har du adgang til hele vores webinar-bibliotek!
Ekstra gratis bonus:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag efterfølgende vores løfteguide på over 120 sider, den er fyldt med gode råd og tips til dit næste løft! (Sendes direkte til din mail).Velkommen til Dansk Kran Forening @ Dansk Kran Forening © Alle rettigheder forbeholdes.2023

Powered by Templatation