UN Mobilkraner fortsætter salget af SENNEBOGEN
21 jan

UN Mobilkraner fortsætter salget af SENNEBOGEN

Pr. februar i år kommer der ændringer for salget at Sennebogen kranerne i Danmark. UN Mobilkraner har i denne forbindelse udsendte vedlagte information til kunder og forretningsforbindelser.

Med 25 år som forhandler og med mere end 100 solgte SENNEBOGEN produkter, som serviceres og vedligeholdes af vores dygtige montører, fortsætter vi hos UN Mobilkraner som den største SENNEBOGEN-forhandler i Danmark – dette til trods for at SENNEBOGEN har valgt at foretage ændringer i sit danske forhandlernetværk fra januar 2021.

Den tyske maskinfabrikant SENNEBOGEN har valgt at opdele sit produktsortiment på flere forhandlere i det danske marked, hvilket betyder at salg af wirekraner og teleskopkraner fra januar måned er lagt ud til endnu en ny forhandler.

Vi sælger stadig SENNEBOGEN Green Line til havnene og genvindingsindustrien – fuldstændig som vi plejer.  Vores mangeårige erfaring inden for salg og service samt reservedele til SENNEBOGEN produkter, er fortsat en del af vores kerneområde, ligesom vi også fortsætter med faglig rådgivning til vores kunder, så de får den rigtige løsning til deres løfteopgaver. 

2021 byder også på en ændring i UN Mobilkraners salgsorganisation, da vores sælger Morten Espersen, har valgt at søge nye udfordringer. Vi er i øjeblikket i fuld gang med at finde en ny, dygtig kandidat til vores salgsafdeling. 

Indtil en ny sælger er på plads i organisationen, vil der som altid være mulighed for at kontakte vores øvrige salgsteam.

Vi er ikke gået i stå – UN Mobilkraner A/S har udmærket sig ved at være den første forhandler i EU, der har solgt 2 stk. af verdens største hydrauliske materialehåndteringsmaskine, SENNEBOGEN 895E, til danske havne.

For yderligere information kontakt:

Jens Bjørn Schmidt

Telefon: +45 23 28 25 02

jbs@unmobilkraner.com

 

eller

 

Direktør Niels Hoffmann

Telefon: +45 40 33 23 91

nh@unmobilkraner.com

 

Offentliggjort i: Medlemsnyhed

Kommentarer (Ingen kommentarer )

Der endnu ingen kommentarer.

Velkommen til Dansk Kran Forening @ Dansk Kran Forening © Alle rettigheder forbeholdes.2023

Powered by Templatation